Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Bravo colectează separat deșeurile! Tu faci la fel? (Video)

Facebook
Mircea Bravo

Vlogerul Mircea Bravo promovează colectarea separată a deșeurilor printr-un clip pe TikTok despre cum să-i spui iubitei că nu gătește bine. Clipul a adunat zeci de mii de vizualizări în mai puțin de o oră. Campania ”Reciclăm în România” este inițiată de Ministerul Mediului.

Ministerul Mediului a anunțat, în noiembrie anul trecut, deschiderea campaniei naționale prin care urmărește schimbarea de comportament în primul rând în gospodăriile din țară, care trebuie să își colecteze separat deșeurile, pe mai multe fracții, dar în special să separe deșeurile menajere de restul deșeurilor din plastic, metal, sticlă sau hârtie/carton.

Campania se derulează sub umbrela ”Reciclăm în România” și este promovată atât prin clip-uri TV/Radio cât și în mediul on-line. Mesajul campaniei este că ”unele lucruri trebuie separate, la fel și deșeurile”. Unul dintre obiectivele anunțate de minister este educarea și informarea publicului cu privire la gestionarea corectă a deșeurilor. Mai clar, ministerul urmărește să determine o schimbare de comportament în gospodăriile din țară, astfel încât fiecare dintre noi să separăm, din casă, deșeurile înainte să le ducem la punctele de colectare.

Mai multe despre campania promovată de Ministerul Mediului în parteneriat cu Administrația Fondului pentru Mediu pe www.reciclaminromania.ro.

Mircea Bravo popularizează colectarea separată a deșeurilor, pe TikTok. Clipul poate fi urmărit aici:

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.