Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Diaconu, lovitură sub centură pentru Klaus Iohannis: întrebare legată de Carmen Iohannis

Candidat la prezidențiale, Mircea Diaconu susține că și-ar dori o confruntare directă cu președintele Klaus Iohannis, iar dacă ar fi să aleagă o singură întrebare, l-ar întreba pe acesta de ce a preferat să meargă cu soția la Pompei și să lase România fără reprezentare în Consiliul European, acolo unde se discuta soarta Brexit.

Citește și: EXCLUSIV - Reorganizarea guvernului Ludovic Orban: noile superministere înființate prin ordonanță de urgență / DOCUMENT INTEGRAL

"E greu să aleg una dintre pentru că ar fi foarte multe. Pe de altă parte, orice întrebare i-aș adresa prin dvs. nu ar auzi-o. De asta aș dori să intru în turul doi ca să văd dacă de la doi metri aude. Pentru că în turul doi bănuiesc că o să stăm totuși la un doi metri distanță unul de celălalt.

Nu aude când sunt chestiuni importante sau luări de poziții importante sau abuzuri. Au fost multe împrejurări în care nu a auzit și nu-l interesează", a spus Mircea Diaconu.

Mircea Diaconu a adăugat apoi că întrebarea pe care i-ar adresa-o lui Klaus Iohannis este legată de decizia președintelui de a vizita, alături de soția sa, Pompei în ziua în care la Bruxelles se discuta soarta Brexit.

"L-aș întreba dacă dânsul consideră că era mai important să viziteze Pompei cu soția și ghidul sau în exact în același timp să meargă pe scaunul României de la Consiliu, mai ales că erau subiecte importante, inclusiv Brexit-ul și poziționarea noastră în raport cu Brexit-ul la timpul acela. Eram foarte curios care e argumentul pentru care a rămas scaunul gol la Consiliu și a preferat să-și facă poze și să viziteze cu ghidul Pompei?", a spus Mircea Diaconu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.