Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Fechet: Ministrul Mediului ”Românii vor avea motiv să se întoarcă acasă, pentru că vom pune la treabă fiecare euro din bugetul alocat

Ministrul Mediului, Mircea Fechet a afirmat inntr-o conferinta de presa ca "Autostradă de la Bacău spre Focșani și Pașcani, drumul expres spre Vaslui sunt de importanta nationala, iar Planul Național de Redresare prevede utilizarea celor peste 80 de miliare de euro, fonduri nerambursabile alocate României pentru următorii ani, de la Uniunea Europeană, prin investiții în infrastructură, în mediul de afaceri.
”Vom pune la treabă fiecare euro din cele 80 de miliarde de euro pentru dezvoltarea României! Programul se bazează pe trei piloni: Transport și schimbări climatice, Servicii publice, dezvoltare urbană și valorificarea patrimoniului, Competitivitate economică și digitalizare.
Peste 9 miliarde de euro sunt alocate numai pentru transport, bani din care vor fi construiți peste 970 de km de autostrăzi, drumuri expres, variante ocolitoare. Pentru noi, băcăuanii importante sunt construcția autostrăzii A13 Bacău-Brașov și a segmentelor de autostradă spre Focșani și Pașcani, precum și drumul expres spre Vaslui”, explică Mircea Fechet, ministrul băcăuan al Mediului, Apelor și Pădurilor.
”Românii vor avea motiv să se întoarcă acasă, pentru că vom pune la treabă fiecare euro din cele peste 80 de miliarde alocate dezvoltării României”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.