Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Geoană, avertisment pentru Traian Băsescu: 'E anormal'

Mircea Geoana

Preşedintele PSRO, senatorul Mircea Geoană, a declarat marţi, la Buzău, comentând posibilitatea înscrierii lui Traian Băsescu în curs electorală pentru Primăria Capitalei, că "este în totalitate anormal ca un fost şef de stat să revină astfel în arena politică".

Liderul PSRO a adăugat că "o asemenea situaţie numai în România se întâmplă", iar "în statele civilizate" un fost preşedinte de ţară reprezintă "o instituţie" a foştilor şefi de stat, care furnizează expertiză pentru actualul lider al statului. "În mod normal, un fost şef de stat trebuie să reprezinte o instituţie a fostului şef de stat şi să existe un club al foştilor şefi de stat. Aşa este în America, chiar dacă s-au războit între dânşii, în clipa în care au ieşit din arenă au împreună un nivel de experienţă, de expertiză pe care de foarte multe ori le pun la dispoziţia noului şef de stat", a mai afirmat Mircea Geoană.

Preşedintele PMP Traian Băsescu a precizat, duminică, faptul că decizia sa în privinţa unei candidaturi la Primăria Capitalei este luată, dar o va anunţa la momentul potrivit. "Decizia mea este luată, dar nu consider oportun să vă spun ce decizie am luat. (...) O să fac ceea ce trebuie, o să fac ceea ce se cade pentru un politician ca mine, care a obţinut două mandate de parlamentar, două mandate de primar general, două mandate de preşedinte al României. Deci, am discernământul să fac ceea ce se cade să fac, după un asemenea background politic. (...) Eu de la politică am obţinut toate funcţiile care se obţin prin vot - parlamentar, primar, preşedinte", a declarat Traian Băsescu la România Tv, întrebat dacă va candida la Primăria Capitalei.

El a adăugat că îşi permite să-şi anunţe deciziile şi mai târziu, spunându-i-se că mai sunt câteva zile până la termenul limită de depunere a candidaturilor, anunţă Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.