Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Geoană declară război partidelor tradiționale: Vremea corupției și a iobăgiei a trecut

mircea geoana psro

Mircea Geoană pare să se extragă din toată debandada politică dâmbovițeană și își continuă turneu de lansare a candidaților P.S.RO pentru alegerile locale. În acest sfârșit de săptămână este în județele din Moldova.

Aflat la Bacău, unde a participat la lansarea lui Cristi Manolache pentru Primăria Bacău și a consilierilor locali și județeni, Mircea Geoană a declarat un război "total" corupției și "iobăgiei" pe care "partidele tradiționale le păstoresc, în încercarea disperată de a păstra monopolul politic".

"Nu a existat, nu există și nu va exista vreodată o urbe, o comunitate, o regiune, o națiune care să fie demnă, prosperă, încrezătoare și puternică, în absența unor politicieni și a unor lideri cinstiți, profesioniști și patrioți. Cei care conduc astăzi orașul Bacău și județul nu sunt capabili să le ducă mai departe, către dezvoltare. Pe 5 iunie, Bacău și România au șansa de a scăpa de corupția și iobăgia în care partidele tradiționale au ținut România captivă timp de 26 de ani" a declarat liderul P.S.RO la Bacău.

"Increderea mi-o da echipa, dar si bacauanii care ma incurajeaza. Bacauanii nu-si mai gasesc apartenenta aici, au plecat din oras pentru ca nu mai exista speranta si viitor. Trebuie sa le dam motive sa revina acasa”, a spus și Cristi Manolache, candidatul PSRO pentru primăria Bacau, după ce și Mircea Geoană a condamnat proasta administrare a orașului. "Nu se poate ca un oras care il are ca simbol pe George Bacovia sa aiba un Teatru Bacovia care arata ca o ruina. Bacaul trebuie sa mearga inainte si in 5 iunie trebuie sa câstigam”, potrivit președintelui PSRO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.