Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Geoană, precizări privind audierea sa la DNA

geoana

Senatorul Mircea Geoană s-a prezentat miercuri  la sediul central al DNA pentru audieri. Potrivit unor surse judiciare, acesta a fost audiat în calitate de martor în dosarul lui Marian Vanghelie.

Presedintele PSRO a precizat astăzi, pe această temă, ca s-a prezentat la DNA în calitate de martor, afirmând ca 'nu exista niciun fel de acuză' la adresa sa.

'Atunci când voi fi solicitat ca martor, cum a fost cazul si într-o alta discutie cu privire la perioada 2009 sau perioada în care am fost presedintele PSD, voi raspunde pozitiv indicatiilor pe care le primesc. Ieri s-a întâmplat exact acelasi lucru. Nu exista nicio umbra de îndoiala, de incriminare la adresa mea, nu exista niciun fel de acuza, niciun fel de îndoiala cu privire la probitatea, onestitatea si integritatea mea. Este principalul meu atribut în politica', a afirmat Geoană.

Presedintele PSRO a mai spus ca, dacă va fi solicitat să depună marturie în elucidarea unor cauze, o va face cu deschidere pentru ca toți cetățenii sunt egali în fața legii.

Senatorul Mircea Geoană a mai afirmat ca 'fiecare răspunde pentru faptele sale'.

'Dacă altii au facut si au gresit, oricât de mult as fi lucrat cu unii sau cu altii, pentru ca sunt multi cei cu care am lucrat în politica, fiecare raspunde pentru faptele sale. Deci, dorm linistit cu capul pe perna si voi continua sa fac politica atâta vreme cât energia îmi permite si am sprijinul oamenilor', a mai spus Geoana.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.