Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Geoană, PRIMA REACȚIE cu privire la plecările în PRU

mircea geoana psro

Mircea Geoană susţine că partidele conduse de Călin Popescu Tăriceanu şi Traian Băsescu, respectiv ALDE şi PMP, ar putea să fie ”veriga lipsă” care va compune următoarea majoritate parlamentară, astfel că o coaliţie a partidelor mici poate reprezenta o soluţie, ”dar nu în orice condiţii”.

”Am văzut în presă tot felul de speculaţii. Aşa că cel mai bine este să clarific eu situaţia. Aşa cum am spus şi ieri, pericolul ca Tăriceanu şi Băsescu, doi luptători împotriva justiţiei şi a dezvoltării României, să fie veriga lipsă care va compune următoarea majoritate este extrem de mare. În principal din acest motiv, o coaliţie a partidelor mici poate reprezenta o soluţie. Dar nu în orice condiţii. Ci o acţiune în jurul PSRO, respectând criteriile şi valorile noastre privind o altă politică economică şi socială, integritate, transparenţă şi direcţia pro-occidentală a României. Aceste lucruri nu sunt negociabile”, a scris Geoană, pe Facebook.

IMAGINILE care confirmă STRATEGIA SURPRIZĂ din politică: Ce și cine se pregătește pentru PRU

Referitor la discuţiile care au avut loc cu preşedintele PRU, Bogdan Diaconu, şi Sebastian Ghiţă, Geoană a menţionat: ”Cât despre faimoasele poze, o discuţie nu înseamnă un acord. Iar discuţiile viitoare cu toţi posibilii parteneri vor depinde de respectarea acestor condiţii şi valori”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.