Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Geoană pune degetul pe rană după negocierile pentru conducerea UE: 'Asta a uitat să menţioneze simpaticul domn Tusk'

Inquam Photos / Octav Ganea
mircea geoana

Mircea Geoană, fost ministru de Externe, critică rezultatul negocierilor pentru funcţiile de conducere de la vârful UE. Deşi Donald Tusk a ţinut să sublinieze echilibrul de gen, Geoană remarcă faptul că toţi candidaţii sunt din ţări occidentale.

"'Perfect echilibru de gen' - se felicita Donald Tusk, dupa anuntul desemnarii primelor pozitii in noua configuratie europeana. Doua femei - Ursula von der Leyen si Christine Lagarde - vor conduce Comisia Europeana, respectiv, Banca Centrala Europeana, lasand barbatilor presedintia Consiliului European (Charles Michel) si a politicii externe europene (Josep Borrell). Eu m-as uita mai atent si la nationalitatile viitorilor lideri europeni. Toti din vechile state membre .... asta a uitat sa mentioneze simpaticul domn Tusk. Sa vedem ce urmeaza la impartirea portofoliilor in Comisia Europeana si in Parlamentul European", scrie Geoană pe Facebook.

Ursula von der Leyen este din Germania, Christine Lagarde este din Franţa, Charles Michel din Belgia, iar Josep Borrell este din Spania.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.