Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Geoană, replică pentru Marcel Ciolacu și Mihai Tudose: 'E o vorbă românească: de ce ți-e frică nu scapi / Și apropo de cine dă telefon cui...'

mircea geoana psd

Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, le dă replica lui Marcel Ciolacu și Mihai Tudose: „e o vorbă românească: de ce ți-e frică nu scapi!”. Totodată, el a dezvăluit că cei doi au venit la el în birou pentru a-i propune să candideze independent susținut de PSD.

„Aud și văd și eu aceste declarații.E o anumită nervozitate, poate chiar un început de iritare. E o vorbă românească: de ce ți-e frică nu scapi! Și apropo de cine dă telefon cui. Eu am avut discuții cu ei. Au venit la mine în birou. (...) Acum ceva timp în urmă, dânșii au venit la mine să-mi propună să candidez independent susținut de PSD. De ce? E un calcul foarte simplu. Voturile PSD la alegerile prezidențiale nu sunt suficiente ca să câștigi președinția României. Vrei să câștigi președinția României strict pe PSD, nu ai voturi. În turul II nu mai votează nimeni cu PSD: diaspora - nu, nehotărâții - nu”, a spus Mircea Geoană, la Digi24.

Europarlamentarul PSD Mihai Tudose susţine că Mircea Geoană nu va reuşi nici măcar să strângă semnăturile de susţinere pentru a candida la alegerile prezidenţiale.

„Aşa cum o joacă domnul Geoană acum, „Eu sunt un asset, sunt o chestie din spumă şi vă fac o favoare că aş putea să accept să candidez pentru voi”, vine răspunsul ăla românesc: Mai du-te, mă, … candidează!”, a comentat Mihai Tudose la Prima TV.

Luna trecută, Marcel Ciolacu, spunea ironic, întrebat despre o eventuală candidatură a lui Mircea Geoană din partea PSD la alegerile prezidențiale, că „domnul Geoană a plecat, şi-a făcut partid”, dar „dacă vrea, să meargă să îl caute: sunt ori la Palatul Victoria, ori în Kiseleff. (...) Am acelaşi număr de telefon de când a apărut telefonia mobilă”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.