Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Geoană RUPE PSD: Anunț tranșant despre NOUL PARTID

geoana

Fostul președinte PSD, Mircea Geoana, spune ca, deși nu dorește sa rupa PSD, o va face daca Victor Ponta si liderii partidului nu se vor da la o parte.

"Singurul meu interes este să dau milioanelor de români care m-au votat șansa de a fi reprezentați de un partid de stânga autentic. Voi acționa cu toată energia pentru a reda adevăraților membri și simpatizanți ai PSD un partid profund democratic, modern și deschis către societate, eliberat de minciună, corupție și impostură.

Nu doresc să provoc o ruptură a partidului pe care l-am condus. Dacă însă frica, comoditatea sau complicitatea unora vor face ca PSD să rămână prizonierul aceleiași clici corupte și dictatoriale de la vârful său, atunci voi avea datoria de a chema alături de mine într-un nou proiect politic pe toți acei oameni integri care cred într-o stânga adevărată, modernă și europeană, deschis colegilor din PSD, dar și oamenilor de stânga care se simt nereprezentați de actualul PSD și de clasa politică românească", a anuntat Mircea Geoana, marti, pe pagina sa de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.