Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Lucescu ar putea fi selecţionerul României pentru Euro 2016

lucescu

Mircea Lucescu ar putea reveni la cârma naţionalei. Surse apropiate lui "Il Luce" susţin că oficialii federaţiei discută de mai multe luni cu tehnicianul lui Şahtior, care încă nu este hotărât.

"Le-a răspuns celor de la federaţie că va analiza propunerea dacă naţionala se califică. Lucescu e un mare antrenor, n-o să fie o problemă să preia echipa înainte de Euro. Federaţia insistă pentru Mircea Lucescu, dar el va da un răspuns după meciul cu Feroe. Aşteaptă să vadă cum se încheie această campanie de calificare pentru a nu perturba activitatea naţionalei. Ştiu că există tatonări în continuare între cele două părţi", a declarat, sub protecţia anonimatului, pentru “ring”, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Mircea Lucescu.

Unul dintre cei mai mari susţinători ai lui Lucescu este actualul selecţioner Anghel Iordănescu, care şi-ar dori să revină în scaunul de director tehnic al naţionalei. De altfel, desele apariţii ale lui "Il Luce" în cantonamentul naţionalei, la solicitarea lui Iordănescu, fac parte din întregul scenariu al readucerii tehnicianului lui Şahtior la comanda "tricolorilor".

Alături de Lucescu, şi Emeric Ienei a fost invitat în cantonamentul de la Mogoşoaia. "Sunt sigur că Puiu Iordănescu va avea un ajutor în Mircea Lucescu. Ar fi o soluţie extraordinară dacă Mircea Lucescu ar accepta pentru că este un antrenor de mare valoare. Şi Iordănescu este un antrenor valoros, dar împreună ar putea face lucruri frumoase”, a spus Ienei, pentru “ring”.

Întrebat despre revenirea lui Mircea Lucescu pe banca naţionalei, Mircea Sandu părea neîncrezător. "Nu cred că Mircea Lucescu va veni la naţională. Ştiu că, dacă se califică, Puiu Iordănescu va reveni ca director tehnic, funcţia pe care o avea înainte de a prelua naţionala, şi va fi adus un alt antrenor. Eu nu cred că Lucescu va veni; ştiu că i-a chemat Puiu pe Ienei şi pe Lucescu în cantonamente şi acum lumea crede că vrea să-l aducă pe Lucescu. Eu nu cred în povestea asta", a comentat fostul şef al federaţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.