Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Lucescu se aşteaptă la o finală între Argentina şi Franţa

Inquam Photos/ Octav Ganea
Rapid Mircea Lucescu

Antrenorul Mircea Lucescu a afirmat, marţi, la Gala Sportului Dinamovist, că Marocul şi Croaţia şi-au atins limitele la Cupa Mondială de fotbal din Qatar şi mizează pe o finală între Argentina şi Franţa.

"Cred că deja Marocul a atins maximum, ca şi Croaţia. Eu văd o finală Argentina - Franţa, dar în fotbal totul este posibil", a spus antrenorul echipei Dinamo Kiev.

Tehnicianul s-a arătat impresionat de comportamentul echipelor mici la Cupa Mondială din Qatar.

"M-a impresionat modul în care echipele mici s-au pregătit pentru acest Mondial. O surpriză extraordinară, ceea ce a demonstrat că se echilibrează valorile într-adevăr pe întreg mapamondul. Toată lumea ştie ce trebuie să facă, cum să pregătească jucătorii, şi-au făcut academii, au dus jucători în campionatele puternice la o vârstă fragedă şi atunci când se strâng la echipa naţională formează un grup extrem de omogen şi de puternic, foarte motivaţi pentru a face performanţă. Vedeţi Japonia, Coreea de Sud, Australia, Statele Unite şi Canada, toate au demonstrat că meritau să fie la acest Mondial", a completat Lucescu.

Întrebat dacă naţionalei României ar trebui să-i fie teamă de Elveţia în preliminariile Campionatului European, Lucescu a spus: "Da, cum să nu? Este o ţară care a ştiut cum să îşi construiască viitorul în fotbal, a investit foarte mult în juniori, în tineret. Cu aceeaşi formaţie au câştigat şi la juniori şi la tineret, cu aceeaşi formaţie s-au dus mai departe şi în acelaşi timp au şi jucători de origine străină. Pentru că trebuie să ţinem cont şi de lucrul ăsta. Nu sunt doar elveţieni, mai mult de jumătate sunt străini".

Cupa Mondială de fotbal din Qatar a ajuns în faza semifinalelor competiţiei, în care sunt programate partidele Argentina - Croaţia (marţi) şi Franţa - Maroc (miercuri).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.