Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Diaconu a pus TUNURILE pe Klaus Iohannis: 'E aplaudat, ca să se odihnească. Mai era unul ca el, doar că era un bun orator'

Mircea Diaconu l-a asemănat pe Klaus Iohannis cu Nicolae Ceaușescu, dar i-a dat un punct în plus fostului președinte comunist, pentru că, în comparație cu actualul președinte al țării, acela era ”un bun orator”.

Diaconu, candidat la alegerile prezidențiale susținut de ALDE, PRO România și Partidul Neoliberal, nu este de acord cu modul în care Iohannis cere demisii ale procurorilor, se implică în formarea guvernului sau, cum a făcut în cursul zilei de marți, merge cu miniștrii să își preia portofoliile.

Citește și: Vești uriașe! Se dau bani de la stat

”S-a dus acolo, la toate ministerele de forță, ca să arate că el e șeful. ”Eu sunt șeful!”, asta a spus, de mine ascultați. Nu are ce căuta acolo. ”Ăsta e guvernul meu!”. Eu sunt singurul independent cu acte, am fost validat în 2014. Eu alerg singur pe culoarul meu.

L-am văzut la mitingurile din sălile alea mari în care, după 2-3 minute, este aplaudat, ca să se odihnească. Mai era unul ca el, doar că era un bun orator.”, a declarat Mircea Diaconu la România TV.

Citește și: Vești bune pentru conducătorii auto- A fost depus un proiect important .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.