Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Negulescu, fostul procuror DNA, are o replică dură pentru Cosmin Gușă: 'A uitat când era parte a statului paralel când a preluat Realitatea TV?'

Inquam Photos / Octav Ganea
MIRCEA NEGULESCU

Cozmin Gușă a explicat, la Realitatea TV, că jocurile care stau în spatele deciziei Pro România și ALDE de a susține candidatura lui Mircea Diaconu la alegerile prezidențiale din 2019 au fost puse la cale în Croația, de George Maior, Florian Coldea și un fost lider PSD-ist.

Conform lui Gușă, protagoniștii acestui spectacol, Victor Ponta, Călin Popescu Tăriceanu și Mircea Diaconu sunt, de fapt, niste conserve fie ale serviciilor secrete comuniste, doi dintre ei, fie ale serviciilor de după 1989, unul dintre ei. În plus, el precizează că ”această șmecherie vine din disperare și disperarea cred că are la bază numirea Danei Gîrbovan la Ministerul Justiției, adversar declarat al cuplului Florian Coldea - Laura Codruța Kovesi, iar faptul că a fost nominalizată drept ministru al Justiției independent cu posibilitatea de a nominaliza șeful Parchetului General și al DNA, cred că i-a pus pe mulți pe jar.”.

Citește și: Traian Băsescu, semnal pentru Rareș Bogdan și PNL: ‘Afară PSD!’

Mircea Negulescu, fostul procuror DNA, îl acuză pe Gușă, într-un mesaj transmis STIRIPESURSE.RO, că a preluat Realitatea TV când era parte a statului paralel pe care îl invocă în jocurile politice din ultimele zile.

”Mă amuză analiza lui Cozmin Gușă. Daca era asa bun analist cum explica ca nu a putut sa prevada degringolada economico financiara a postului Realitatea TV. A uitat când era parte a statului paralel când a preluat Realitatea TV?

Citește și: Traian Berbeceanu dă cărțile pe față: ‘Măi copii, lăsați feișănu că bătaia doare’

Acum urla ca din gura de sarpe de statul paralel de care a beneficiat din greu. Domnul Gusa, va rog frumos sa aveti decenta sa nu mai blamati sistemul din care ati facut parte. Analizele domniei voastre nu fac doi bani! De ce ? Pentru ca sunteti o persoana lipsita de obiectivitate determinat de faptul ca sunteti interesat.

Un analist politic se prezuma ca este independent. In cazul domniei dumneavoastra, prezumtia de independenta este viciata de interesele financiare ale domniei dumneavoastra asa ca “ Ciocul mic ca acum noi suntem la putere”.

Citește și: Și-a făcut harakiri! Demisie din Guvernul Dăncilă

In rest cred ca electoratul percepe incercarea domniei dumneavoastra de a manipula in interes propriu “ cartile””, spune Mircea Negulescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.