Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Negulescu îl 'PARADEȘTE' pe Florian Coldea: 'Ar fi trebuit propus pentru reținere și arestare pentru luare de mită dovedită de Sebastian Ghiță'

napocanews.ro
Mircea Negulescu

Fostul procuror Mircea Negulescu este de părere că tot ce s-a întâmplat, marți, la Secția specială de investigare a magistraților face parte dintr-o ”mascaradă” prin care se dorește albirea lui Sebastian Ghiță. Negulescu este de părere că că secția prin care se investighează magistrații este o aripă a statului paralel.

”Din punctul meu de vedere, astăzi am asistat la o mascaradă judiciară. Statul paralel există și, din păcate, produce consecințe în continuare, iar astăzi a mimat interesul aflării adevărului judiciar. Citarea domnului Coldea și a lui Sabin Iancu trebuie privită în altă paradigmă. De fapt, procurorul de caz încearcă să-și securizeze acuzațiile și dorește cu disperare să-l albească pe Sebastian Ghiță. Din punctul meu de vedere, dl Coldea ar fi trebuit să fie chemat la secția militară a DNA și propus pentru reținere și arestare pentru luare de mită dovedită de Sebastian Ghiță.

Dl Sebastian Ghiță a produs niște probe, a arătat o factură și mă refer la sejurul în Seychelles. Dar ce să se întâmple dacă statul paralel funcționează... e complicat”, a declarat Mircea Negulescu, după audierea lui Florian Coldea la Secția Specială, relatează Realitatea.net.

Fostul număr 2 în SRI susține că nu l-a întâlnit niciodată pe Mircea Negulescu

”STS poate să confirme dacă dl Coldea a vorbit cu mine. Dl Coldea are o declarație nuanțată. Este adevărat, cât am fost procuror la DNA niciodată nu a vorbit cu mine, însă nu spune de perioada când eram procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploiești. Era foarte interesat de dosarul Lukoil.

Sabin Iancu fără mască, pentru că astăzi i-am văzut pe amândoi cu mască, dacă și-ar da masca jos ar putea să vă mărturisească cum monitoriza un jurnalist din Prahova, prin metode specifice. O să vă spun asta într-o altă emisiune.

Apariția domnului Coldea la Secția pentru investigarea magistraților dovedește faptul că că SIJ este o aripă a statului paralel.

Mi-e teamă că la momentul potrivit Vlad Cosma va scoate înregistrări cu doamna procuor Adina Florea și nu cred că îi sunt favorabile doamnei Florea. Din punctul meu de vedere, când livrezi protocolul PCA Constanța cu SRI lui Darius Vâlcov, fapt care a fost recunoscut de grefiera care a făcut și un acord de recunoaștere a vinovăției, nu poți să fii și procuror și infractor”, a spus Mircea Negulescu, pentru Realitatea PLUS.

Florian Coldea, fost prim-adjunct al directorului Serviciului Român de Informaţii (SRI), s-a prezentat, marţi, la sediul Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ) pentru a fi audiat de procurori într-un dosar. Florian Coldea a declarat, la ieșirea de la audieri, că nu s-a întâlnit niciodată cu procurorul Mircea Negulescu și a sugerat că nu există nicio dovadă că acuzațiile privind implicarea sa în ancheta lui Sebastian Ghiță ar fi adevărate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.