Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Radu, eşec total la Antena 1: De ce a fost scos de pe post înainte de Marea Finală

mircea radu

Mircea Radu a avut parte de un eşec total cu emisiunea "Ie, Românie", de la Antena 1. Show-ul a fost scos de pe post după şapte ediţii, ultima fiind difuzată vineri seara (20 aprilie). Emisiunea nu a mai avut nicio Mare Finală, iar premiul de 20.000 de euro nu a mai fost acordat.

În plus, și regiunile istroice vizitate au fost mai puține. Dacă la început, Mircea Radu și jurații săi ar fi trebuit să ajungă în nouă regiuni istorice, în final au rămas doar șapte, Maramureș, Bucovina, Transilvania, Oltenia, Muntenia, Moldova și Crișana, iar Banat și Dobrogea au fost excluse, conform paginademedia.ro.

Vezi şi: Rapid, dar NESĂNĂTOS: Alimente pe care să NU le încălzeşti NICIODATĂ în cuptorul cu microunde

Show-ul s-a încheiat după doar şapte ediții, în condițiile în care ar fi trebuit să fie câte două ediții pentru fiecare dintre cele nouă regiuni istorice, plus finala de la București.

Emisiunea lui Mircea Radu a avut un debut slab în audiențe. Lansat inițial cu două ediții pe săptămână, joia și vinerea (la concurență cu Românii au talent), reality-show-ul a pus Antena 1 pe locul trei în audiențe, cu cifre sub media postului. Astfel, postul tv a decis să difuzeze emisiunea o singură dată pe săptămână. Însă "Ie, Românie" nu a avut nicio şansă în faţa Românii au talent, iar cifrele de audienţă au fost chiar de opt ori mai mici decât emisiunea de la Pro TV.

Vezi şi: Reţeta ideală de weekend: Cea mai bună ciorbă de urzici .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.