Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Radu este acuzat că a MINȚIT când a spus câți bani a luat de la TVR: Se cere DEMITEREA vedetei și intervenția DNA și ANI

mircea radu

MediaSind TVR cere conducerii televiziunii publice "demiterea de urgenţă" a lui Mircea Radu din toate funcţiile deţinute în cadrul instituţiei, ca urmare a inadvertenţelor din declaraţia sa de avere.

Conform unui comunicat al sindicatului, în declaraţia rectificativă depusă la ANI, Mircea Radu "confirmă" că suma reală primită de la TVR pentru emisiunea Down The Road este de 112.574 lei, faţă de cea declarată iniţial, 64.670 lei.

Citește și: CTP îl desființează pe Nicușor Dan: Va da o soluție nepripită, îndelung socotită și profund greșită

În acest context, MediaSind TVR solicită şi Comisiilor de specialitate ale Parlamentului demararea unei anchete privind condiţiile în care s-a încheiat "un asemenea contract plătit cu sume discreţionare din bani publici".

"Având în vedere informaţiile false cuprinse în declaraţia de avere şi contractul de drepturi de autor pentru emisiunea Down The Road - Aventura, încheiat de TVR cu fosta vedetă TV Mircea Aurelian Radu, actual coordonator cu atribuţii de şef Serviciu Comunicare, Relaţii Publice şi Protocol din Societatea Română de Televiziune şi consilier pe probleme de management al preşedintelui director general al SRTV, Doina Gradea, MediaSind TVR a cerut public ANI şi DNA să investigheze aceste inadvertenţe flagrante", semnalează reprezentanţii MediaSind.

Citește și: O primă victorie pentru Liviu Dragnea în justiție. Judecătorii au stabilit că i-a fost încălcat dreptul la muncă în penitenciar .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.