Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Rednic acuză arbitrajul și interesele din Liga 1, după eșecul cu Viitorul

Mircea Rednic

Mircea Rednic, noul antrenor al celor de la Poli Iași, a acuzat arbitrajul după partida pierdută de echipa sa, luni, contra celor de la FC Viitorul, scor 1-2, în runda cu numărul 23 din Liga 1.

Rednic consideră că primul gol încasat de Poli Iași a venit în urma unui ofsaid nesemnalizat. Tehnicianul spune că arbitrul Marcel Bîrsan nu se află la prima astfel de abatere.

"Golul lor a venit în urma unui fault inexistent, Iar în momentul când vine pasa de la Ganea sunt trei jucători în ofsaid. Jucătorul nostru deviază mingea, dar tuşierul trebuia să indice ofsaid. Eu aşa ştiu regulamentul, să vedem ce zic specialiştii. Dar uitaţi că după o fază ca asta nu a fost fault, a fost ofsaid, se pierde meciul! Sunt şi interese, nu e prima oară cu acest arbitru. Nu vreau să umbresc victoria Viitorului, dar noi suntem echipă mică. Trebuia să dea penalty şi Viitorului, dă-ne şi nouă penalty şi gata. Eşti pus să arbitrezi, nu să judeci tu, să filozofezi", a declarat Rednic, la Digi Sport.

Poli Iași a pierdut meciul cu FC Viitorul, de luni, scor 1-2, în runda cu numărul 23 din Liga 1. Omoh (2') pentru gazde, Zoua (80') și Iancu (84') pentru oaspeți au fost autorii celor trei goluri ale partidei. Moldovenii au ajuns la șase eșecuri consecutive în campionat, aflându-se pe locul 11, cu 22 de

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.