Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Rednic și-a criticat dur jucătorii, după înfrângerea cu Viitorul lui Hagi

Mircea Rednic

Dinamo a pierdut lamentabil pe terenul Viitorului, scor 4-1 la Ovidiu, iar Mircea Rednic (56 de ani) nu a mai rezistat, scrie Mediafax.

"Puriul" şi-a criticat în termeni duri jucătorii după înfrângerea usturătoare cu echipa lui Gică Hagi. Totuşi, antrenorul "câinilor" rămâne optimist chiar dacă a obţinut o singură victorie în cele şapte meciuri jucat de la revenirea în Ştefan cel Mare.

"Jucători fără ambiţie ... Ai primă, dar dacă nu ai valoare... Uitaţi-vă la alţii. Nu pot să zic că alte echipe au, dar câştigă, îşi dau sufletul pe teren, adică vor să demonstreze. Ai mei au impresia că sunt mari fotbalişti. Tocmai acum e mai mare dorinţa să investesc, nu se poate ca Dinamo să aibă lotul pe care îl are la dispoziţie, nu se poate. Pot să se supere, dar nu am văzut în viaţa mea aşa ceva", a atacat Rednic, la conferinţa de presă.

Antrenorul lui Dinamo rămâne însă optimist, deşi "câinii" au o singură victorie în cele şapte meciuri oficiale trecute de la revenirea sa. Dinamo este pe locul 10 în Liga 1 după eşecul de la Ovidiu, cu numai 18 puncte după 17 etape, un punct deasupra locurilor retrogradabile.

Citește și: Simona Halep a dat lovitura! Ce anunţ a făcut liderul WTA: 'Sunt foarte fericită să vă anunţ asta'

"E responsabilitatea mea, ştiu şi îmi asum. Am venit să indrept lucrurile şi o să le îndrept. Nu se poate să am jucători care câştigă 160.000 (n.r. de euro) şi stă pe bancă, nu pot să îl folosesc, şi trebuie să bag titulari jucători care nici nu au jucat două meciuri în prima divizie sau vin din liga a doua. Normal că îmi reproşez, eu sunt responsabil pentru ce se întâmplă, când am venit aici mi-am luat această responsabilitate. Dacă iar încep să zic de lot...Dacă a ajuns Dinamo să joace cu jucători din liga a doua", a mai declarat Mircea Rednic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.