Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Rednic i-a luat fața lui Gigi Becali - Ante Puljic a fost prezentat oficial la Al Faisaly

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

Mircea Rednic a câştigat duelul de la distanţă cu Gigi Becali. Ante Puljic (30 de ani), fostul fundaş de la Dinamo dorit de mai mult timp de finanţatorul FCSB, a semnat cu Al Faisaly, echipa "Puriului", scrie

Rămas liber de contract după despărţirea de ruşii de la Tom Tomsk, Puljic a intrat în atenţia lui Gigi Becali după ce transferul lui Jubal la FCSB a picat. Cele două părţi au negociat şi au părut că se înţeleg asupra termenilor financiari, dar Mircea Rednic s-a mişcat mai repede şi l-a suflat de sub nasul vicecampioanei. Având un fundaş central accidentat, Rednic s-a gândit instant la omul pe care l-a făcut cunoscut în fotbalul românesc şi l-a convins să semneze.

Adus de Mircea Rednic în România, împrumut de la belgienii de la Genk, Puljic a făcut o impresie foarte bună în sezonul 2015/2016, când a îmbrăcat tricoul lui Dinamo, iar evoluţiile foarte constante l-au transformat, imediat, într-o ţintă pentru finanţatorul vicecampioanei României. Dpă ce împrumutul în Ştefan cel Mare a expirat, Becali a intrat pe fir, a negociat cu stoperul ex-iugoslav, dar nu a putut ajunge la un acord financiar şi mutarea a picat.

Ulterior, Puljic a rămas în atenţia clubului roş-albastru, chiar şi după ce a semnat cu Tom Tomsk, clubul din Rusia care i-a pus pe masă un salariu uriaş, de 45.000 de euro pe lună. Acum, însă, problemele financiare ale ruşilor l-au forţat pe Puljic să plece din Rusia, iar situaţia nu era cu mult schimbată: FCSB căuta un stoper, Puljic căuta o echipă la care să joace!

"Puljic e ca şi luat. A fost o discuţie cu impresarul, până la urmă a zis că ia de la jucător, dar că vrea salariu mai mare. Până la urmă era vorba de vreo 20.000 de euro. Nu stăm în 20.000 de euro, i-am zis lui Mihai să-i dea. Aşteptăm să devină jucător liber şi gata", spunea Gigi Becali, în urmă cu doi ani, înainte să-l vândă pe Fernando Varela.

Finalist al Cupei României cu Dinamo, Puljic a jucat 28 de meciuri şi a înscris două goluri în sezonul petrecut în Ştefan cel Mare, unul chiar într-un derby cu FCSB.

La 30 de ani, croatul crescut de Hajduk Split, adversara FCSB-ului din turul al treilea al Europa League, e cotat la 600.000 de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.