Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Rednic,Ionel Dănciulescu, Sergiu Hanca şi Dorin Rotariu, chemați la audieri

Patrick Ekeng doliu

Antrenorul echipei Dinamo, Mircea Rednic, directorul sportiv Ionel Dănciulescu şi jucătorii Sergiu Hanca şi Dorin Rotariu vor fi audiaţi zilele următoare în calitate de martori în cadrul anchetei deschise de Poliţie în cazul decesului fotbalistului Patrick Ekeng.

"Vom fi chemaţi să dăm declaraţii la poliţie, eu, Mircea Rednic, Hanca şi Rotariu. Nu ştim deocamdată când, zilele următoare probabil, aşteptăm un telefon", a declarat, vineri, Ionel Dănciulescu, la finalul ceremoniei care a avut loc pe Stadionul "Dinamo" în memoria lui Patrick Ekeng.

Citește și: Cele mai populare nume în Europa: Cum figurează România / FOTO

Duminică, 8 mai, medicul echipei Dinamo, Liviu Bătineanu, a fost audiat la Poliţia Capitalei, alături de şi reprezentanţi ai Ambulanţei Puls.

Procurorii criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi ofiţerii din cadrul Serviciului Omoruri efectuează cercetări în cazul decesului jucătorului Patrick Ekeng sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, în cauză fiind dispusă începerea urmăririi penale. Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a constituit un dosar penal în vederea stabilirii circumstanţelor în care s-a produs decesul.

Citește și: Sfântul Gheorghe a fost interzis într-o țară importantă

Fotbalistul dinamovist Patrick Ekeng a murit la 6 mai după ce s-a prăbuşit pe teren în timpul meciului dintre Dinamo şi FC Viitorul Constanţa (scor 3-3).

Dinamo a jucat din minutul 70 în zece oameni, deoarece mijlocaşul camerunez Patrick Ekeng s-a prăbuşit pe gazon şi şi-a pierdut cunoştinţa, fără un contact cu un adversar în prealabil. După intervenţia staff-ului medical al echipei Dinamo, s-a apelat la ambulanţă, Ekeng primind îngrijiri pe gazon, iar apoi fiind transportat la spital unde s-a constat că a suferit un stop cardio-respirator. Ekeng fusese introdus pe gazon doar şapte minute mai devreme (minutul 63).

Citește și: Marele SECRET s-a aflat: Ce se află în interiorul unei piramide / VIDEO

Potrivit medicului legist Abdo Salem, în urma autopsiei efectuate la Institutul Naţional de Medicină Legală s-a constatat că jucătorul dinamovist avea o problemă la inimă. "Am constatat inima mai mare şi pentru un sportiv. (...) Această hipertrofie predispune la tulburări de ritm şi stop cardiac. A avut o problemă cardiacă - aceasta a fost cauza decesului", a afirmat legistul, care a adăugat că se aşteaptă în aproximativ 30 de zile şi rezultatele investigaţiilor toxicologice, histologice şi imunohistologice.

Transferat în luna ianuarie, Ekeng a evoluat pentru Dinamo în 11 meciuri, în trei competiţii, marcând un gol important în derby-ul cu Steaua din semifinalele Cupei României, încheiat la egalitate, 2-2.

Citește și: Sebastian Ghiţă: 'E ceva grav şi de speriat, nu e ceva de luat în râs'

În urmă cu 16 ani, Cătălin Hîldan, căpitanul lui Dinamo, deceda pe teren la vârsta de 24 de ani, în timpul unui meci amical desfăşurat la Olteniţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.