Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Rednic: 'Suntem în discuţii cu câţiva portari din România şi din străinătate'

Mircea Rednic

Dinamo a fost învinsă, în deplasare, 1-0, de Dunărea Călăraşi, în etapa a opta a play-out-ului Ligii 1 Betano, iar Mircea Rednic şi-a ironizat jucătorii. Mai mult, antrenorul dinamovist a anunţat despărţirea de un titular, portarul Parfait Mandanda, potrivit Mediafax.

"Cu Mandanda sunt probleme, pentru că salariul lui este foarte mare şi Charleroi plăteşte mai mult de 70% sau 80%. Nici nu ştiu dacă plătim 2.000 pentru el. Din vară, cei de la Charleroi vor ca noi să plătim 75% din salariul lui şi nu cred că merită. Suntem în discuţii cu câţiva portari din România şi din străinătate. E important să avem un portar. Un portar bun e 50% din echipă", a declarat Mircea Rednic.

Citește și: Harvey Elliot a devenit cel mai tânăr debutant din istoria Premier League

Parfait Mandanda (29 de ani) se află la Dinamo din luna februarie, apărnd buturile în nouă meciuri. E fratele mult mai cunoscutului Steve Mandanda şi joacă la roş-albi sud formă de împrumut de la Charleroi, contractul său cu belgienii fiind valabil până în 2022.

Mircea Rednic a decis să se despartă de mai mulţi jucători. Algerianul Rachid Ait-Atmane a încheiat contractul, după Paşte, deşi înţelegerea era valabilă încă două luni. De la începutul anului, dintre cei aduşi de Rednic la echipă, au plecat şi portarul Sean McDermott și fundaşul englez Jordan Mustoe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.