Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mirel (încă) Joacă-Bine - Răsturnare de situație în cazul românului ucis în Italia: 'Nu sunt eu'

mirel joaca-bine

Mirel Joacă-Bine, un român de 34 de ani din Brașov, alături de trei complici, ar fi intrat în casa proprietarului unei librării din localitatea Santopadre. Italianul l-a amenințat cu pistolul pe proprietarul magazinului, însă acesta a ripostat și l-a împușcat mortal pe român. Știrea despre Mirel Joacă-Bine este însă contrazisă chiar de bărbatul cu acest nume.

Bărbatul despre care ei spun că a fost ucis trăieşte bine-merci în Suedia. Braşovean de origine, acesta spune că a fost victima unui furt de identitate, potrivit stirileprotv.ro. Concret, hoţul împuşcat în timpul jafului se folosea de o carte de identitate pe care românul a pierdut-o în urmă cu mai mulţi ani.

Însoţit de câţiva complici, bărbatul despre care criminaliştii italieni spun că a fost ucis în timpul unui jaf petrecut acum două zile în localitatea Santopadre ar fi încercat să fure din locuinţa unui antreprenor local. Surprins în flagrant, hoţul a fost împuşcat mortal de proprietarul casei.

Din actele de identitate descoperite la fața locului, carabinierii au aflat că hoţul ucis se numeşte Mirel Joaca-Bine, un român în vârstă 34 de ani, cu domiciliul în oraşul Braşov. Numai că, surpriză: la adresa indicată am găsit rudele bărbatului, care dau peste cap toată ancheta italienilor.

Mirel trăieşte de nouă ani în Suedia, unde şi-a luat casă, s-a căsătorit şi are doi copii. Acum 17 ani, când încă era în România, şi-a pierdut buletinul. Bănuieşte că acela care l-a găsit i-a furat identitatea. Dovada sunt nenumăratele amenzi venite pe numele lui din Franţa şi Anglia. „Nu ştiu ce să spun. Mulţi prieteni mi-au trimis pe Facebook, pe Messenger astăzi link unde să intru să văd şi chiar am rămas uimit, suprins”, a declarat adevăratul Mirel Joacă-Bine, pentru Stirile Pro TV.

Anchetatorii italieni ar putea afla indicii despre adevărata identitate a bărbatului ucis de la complicii jafului. Numai că aceştia au scăpat cu fuga, iar carabinierii nu i-au prins încă.


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.