Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mirel Palada, atac INCENDIAR la Florin Cîțu: Compară mere cu cărămizi

palada

Liderul senatorilor PNL, Florin Cîțu, a intrat în colimatorul sociologului Mirel Palada, după atacurile la adresa bugetarilor. Palada îi explică lui Cîțu că angajații de la stat au salarii mai mari decât cei din mediul privat pentru că mulți dintre aceștia au studii superioare, în timp ce în mediul privat lucrează și mulți oameni fără astfel de studii.

Citește și: Donald Trump, lui Klaus Iohannis: Americanii îi iubesc pe români, să știți/ FOTO

”Avem un penelist, distinsul domn Cîțu, care deplînge faptul că salariile la stat sînt duble decît salariile la privat.

Domnul penelist este atît de praf în chestii de bună credință și de logică elementară încît evită – sînt sigur că cu bună știință – să scoată în evidență faptul că la stat ponderea angajaților cu studii superioare este mult mai mare decît în întregul domeniu privat. Pur și simplu compară mere cu cărămizi ca să aibă pretext să urle “dezastru”.

Distinse domnule cvasi-economist, la stat, spre deosebire de privat, nu prea muncesc strungari tractoriști fochiști vînzători cameriste sudori zugravi și alte ocupații manuale sau non-manuale mai puțin complexe. Doar și decît persoane cu muncă de birou. Este ca și cum ați deplînge faptul că în domeniul bancar salariile sînt mult mai mari decît în domeniul hotelier.

Ai dă capu meu. Mă apucă groaza cînd văd în ce hal a decăzut resursa umană în acest partid care își închipuie că e unul de oameni culți la cap, dar care de fapt e doar o biată cloacă de mediocritate și de rea credință.

Vă dați seama că distinsul domn Cîțu își închipuie în capul său în creierul său de deontolog superior că e îndreptățit să-și bage degetele în conceperea bugetului de stat? Doamne ferește o asemenea catastrofă...”, scrie Mirel Palada.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.