Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mirel Palada, atac la 'presa ticăloasă': Realitatea și Digi 24, luate în colimator

palada

Fostul purtător de cuvânt al Guvernului Ponta, Mirel Palada, lansează un atac la adresa ”presei ticăloase” și arată că în epoca Ponta aceștia criticau faptul că Executivul anunța un grad de absorbție pe fonduri europene de 80%, în timp ce acum, când avem Guvern tehnocrat, nu spun nimic despre slaba absorbție a fondurilor europene.

Citește și: Informație dureroasă despre Victor Ponta: abia acum s-a aflat

Citește și: Stenogramele lui Codruț Marta l-au înfundat pe Sorin Blejnar: judecătorii deconspiră REȚEAUA

”In 2013 si 214, cind ministrul Teodorovici va anunta ca, in ciuda dificultatilor intimpinate, vom ajunge sa avem absorbtie 80% la fondurile europene pe perioada de finantare 2007 - 2013, toti ne-ati acuzat ca sintem niste mincinosi jegosi si niste propagandisti desantati.

Imi amintesc cum, la vremea respectiva, presa obiectiva si de calitate, de-alde Hotnews si Realitatea TV si Digi 24 si Adevarul si Gandul, ah, trustul lui Sarbu, toti in corpore, faceau clabuci la gura cind auzeau aceasta cifra. "Ce tupeu sa puteti sa clamati ca veti atinge 80%! Nici de pragul de absorbtie de 60% nu o sa-l treceti, mincinosilor, ca sinteti corupti si comunisti si loaze si vindeti tara la rusi si la chineji!".

Iete ca l-am trecut. Noroc ca vin acum tehnocratii obiectivi care salveaza tara si va anunta ca trecem de 80%. Pe ei evident ca presa obiectiva si independenta ii crede, ca asa e ordinul pe unitate la obiectivi si independenti: sa spuna intotdeauna ca tehnocratii are dreptate, in timp ce pesedistii e corupti si minte.

Ce presa ticaloasa. Ce cititori fraieri si cu memoria scurta. Evident ca acum presa obiectiva si independenta va clama cu seninatate ca asta se datoreaza habaucului de Ghinea si tehnocratilor lui Ciolos, care ei, cu piepturile goale, au reparat toate ticalosiile haitei lui Ponta si au trecut pragul de absorbtie peste 80%. Evident ca lumea va pune botul la asemenea prosteala strigatoare la cer, ca asa e lumea: crede ce ii spune presa obiectiva si independenta: tehnocratii e buni, pesedistii e ticalosi si corupti si vinde tzara la rusi si la chineji.

Dar sa vedem partea buna a lucrurilor. In ciuda faptului ca am vindut tara la rusi si la chineji, Romania a atins 80% absorbtie a fondurilor europene pe exercitiul trecut 2007 - 2013. Pina la urma, tara e importanta, nu Ponta sau Ciolos sau Teodorovici sau Palada sau Ghinea sau Hotnews sau Gandul”, scrie Mirel Palada.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.