Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mirel Rădoi a demisionat

mirel radoi

Mirel Rădoi a demisionat după ce liderul Astra Giurgiu a învins Steaua cu scorul de 1-0 (0-0), duminică seara, în deplasare, într-un meci desfășurat în Complexul Sportiv "Nicolae Dobrin" din Pitești, în etapa a 19-a Ligii I de fotbal, relatează Digi Sport.

Astra a dat lovitura la ultima fază a meciului (90+5), când fundașul Valerică Găman a marcat cu o lovitură de cap de la circa 12 metri, în urma unui corner executat de Fernando Boldrin.

În prima repriză, Steaua a dominat teritorial și a ratat o mare ocazie de gol, prin Adrian Popa (28), scăpat singur cu portarul Lung jr. Oaspeții au cerut penalty la un duel între Fernando Varela și Boldrin (18), dar arbitrul nu a acordat lovitura de pedeapsă.

Steaua a suferit o lovitură în prima repriză, după ce internaționalul Alex Chipciu s-a autoaccidentat și a fost înlocuit în minutul 29.

După pauză, oaspeții au avut prima oportunitate, la un șut-centrate al lui De Amorim (54), respins de portarul Niță. Steaua a replicat cu o fază aproape identică (54), cu Breeveld în prim plan.

Giurgiuvenii și-au mai creat două ocazii de gol, prin Boldrin (75) și Budescu (76), dar de fiecare dată Niță s-a opus, jucătorii Astrei cerând din nou penalty la acțiunea lui Budescu.

Steaua putea înscrie golul victoriei în minutul 88, dar Lung jr a respins salvator șutul lui Stanciu din marginea careului.

Steaua are o singură victorie în ultimele șase etape, două egaluri și trei eșecuri, pierzând trei din ultimele patru meciuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.