Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mirel Rădoi, după calificarea la Euro 2019: 'Sunt cel mai fericit, e cea mai mare performanţă a mea ca antrenor! Ei fără mine ar fi reuşit, eu fără ei, nu!'

mirel radoi

Antrenorul naţionalei României U21, Mirel Rădoi, a declarat la finalul meciului, România - Liechteistein 4-0, că încă din momentul când a pus semnătura pe contractul oferit de FRF a crezut 100% în şansele selecţionatei de tineret să se califice la Campionatul European din 2019.

"Sunt mândru şi sunt mândru că băieţii au reuşit să facă acest lucru. Sunt foarte mândru de ei, cred că în afară de cei 25.000 de oameni, pe care i-am strâns în aceste două meciuri, cred că am făcut alte milioane de oameni să fie mândri că sunt români.

Citește și: S-a aflat! Ce salariu încasează realizatorul Rareș Bogdan și ce studii a urmat, de fapt, acesta

Au fost emoţii înaintea meciului pentru că înainte de toate este un meci al echipei naţionale, am emoţii înaintea acestor meciuri indiferent de situaţia în care ne aflăm şi acum, cu atât mai mult, că eram în faţa unui astfel de meci.

Când am semnat contractul calculul a fost simplu, am zis că facem 12 puncte. 4 meciuri, 4 victorii", a spus Mirel Rădoi, la PRO TV.

Citește și: Gabriela Firea face o nouă rectificare bugetară! De unde va tăia bani și unde vor fi realocați aceștia

Tânărul antrenor a precizat că este o plăcere să lucreze cu lotul U21 al echipei României: "Este foarte uşor să lucrez cu ei pentru că este un grup foarte unit, valoros, ar fi uşor pentru orice antrenor. Aceşti băieti au caractere deosebite.

Sunt cel mai fericit, este cea mai mare performanţă a mea ca antrenor şi cu atât mai mult că am reuşit-o după 20 de ani.

Citește și: Sorina Matei, ironizare fară precedent la adresa președintelui Klaus Iohannis : ‘Mai are puțin și se calcă singur pe pantofi’ .

Ei fără mine ar fi reuşit, eu fără ei nu!", a mai spus fostul antrenor al FCSB.

Mirel Rădoi a spus că bucuria calificării începută pe teren, apoi în vestiar va continua în această noapte.

Rădoi a cerut permisiunea cluburilor să-i mai lase pe jucători la lot: "Am cerut permisiunea cluburilor să ni-i mai lase măcar două ore ca să mâncăm împreună şi să mai sărbătorim. Chiar dacă nu sunt multe două ore, de mâine vor începe treaba la cluburile lor, m-aş bucura să-i mai am două ore în preajmă."

Citește și: S-a aflat! Ce salariu încasează realizatorul Rareș Bogdan și ce studii a urmat, de fapt, acesta

Rădoi a mai spus că nu ar fi contat unde ar fi avut loc turneul final al CE, pentru că românii ar fi venit orinde după această naţională.

"La cum a arătat campania asta, eu cred că oriunde ar fi fost, chiar şi în Gibraltar, eu cred că că ar fi fost foarte mulţi români. Cu atât mai mult în Italia. Eu cred că ce au arătat în aceşti doi ani de calificare, jucătorii vor fi urmaţi peste tot şi nu numai în Italia", a spus el.

Fostul tehnician al FCSB-ului a mai spus că în vestiar, alături de băieţii lui a venit şi fostul selecţioner, Daniel Isăilă.

Citește și: Gabriela Firea face o nouă rectificare bugetară! De unde va tăia bani și unde vor fi realocați aceștia

"Era normal şi am ţinut special atât eu, cât şi cei de lângă mine să fie aproape de jucători, prin video conferinţă, pentru că mai mult de jumătate din această calificare a fost datorită lui şi staff-ului său", a încheiat selecționerul

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.