Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mirel Rădoi revine în România și preia o echipă

mirel radoi

Veste mare în lumea sportului românesc. Mirel Rădoi (36 de ani) se pregăteşte să revină în fotbal. După ce a debutat în antrenorat la FCSB, echipă la care nu s-a bucurat de prea mult succes, finul lui Gigi Becali este gata pentru o nouă provocare.

Voința Saelele, un club din județul Teleorman, a promovat anul acesta în Liga a III-a, iar recent a fost preluată de doi foşti fotbalişti care au scris istorie la FCSB. Originari din Alexandria, Sorin Paraschiv şi Vali Badea se vor ocupa de destinele acestei formaţii. Primul va fi președinte, iar cel de-al doilea manager general, scrie spynews.ro.

Cei doi au planuri mari şi l-au ales pe Mirel Rădoi să ocupe funcţia de antrenor principal. Conform unor surse bine informate, finul lui Gigi Becali şi-a dat acordul de principiu să o pregătească pe Voința Saelele. În următoarele zile, olteanul urmează să fie prezentat oficial.

Rădoi nu vine cu mâna goală în Teleorman. Din câte se pare, olteanul va contribui financiar la formaţia condusă de Paraschiv şi de Badea. Acest lucru este deja o obişnuinţă pentru oltean. Pe vremea când o antrena pe FCSB, Mirel l-a împrumutat pe Gigi Becali cu 1,5 milioane de euro. Conform unei înţelegeri verbale, Rădoi s-a angajat să achite jumătate din cheltuielile clubului. Printre multe altele, tehnicianul a contribuit la aducea unor jucători şi chiar le-a plătit părţi importante din salarii. Pentru că latifundiarul din Pipera întârzia cu returnarea banilor, Rădoi a mers la Palat şi a făcut scandal. Olteanul a fost la un pas de a-i aplica o corecţie fizică naşului său. Speriat, Becali i-a dat pe loc 500.000 de euro. Cu toate acestea, gurile rele spun că “Războnicul Luminii” nu a returnat nici până acum restul datoriei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.