Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mirela Vaida s-a DEZLĂNȚUIT la adresa guvernanților, din cauza pragului de vaccinare: De ce vă RĂZBUNAȚI pe copii?

Captura foto Antena 3
Mirela Vaida

Mirela Vaida s-a dezlănțuit la adresa guvernanților. Vaccinată cu trei doze, Vaida spune că pragul de vaccinare impus ca și condiție pentru reluarea cursurilor cu prezență fizică nu are niciun sens și că la mijloc e vorba de generarea sentimentului de ură la adresa profesorilor.

"Domnilor guvernanti, de ce va razbunati pe copiii nostri? De ce unii incep scoala fizic de maine iar altii raman acasa, in online, cu ochii mijiti in calculator sau laptop ( daca le au si pe astea, ca stim ca multi copii devaforizati nu au nici macar curent electric), de ce ne faceti victime colaterale pe noi, parintii si copiii nostri? Daca unele cadre didactice s-au vaccinat sau nu este fix alegerea lor! Fiecare e stapan pe viata si pe corpul lui! Va spune una care s-a vaccinat si cu doza a 3a dar care nu ii judeca pe cei ce n-au facut-o!

Citește și: Marele FAKE NEWS legat de moartea lui Petrică Mîțu-Stoian e identic cu cel de la decesul Preasfințitului Gurie

Ce legatura are asta cu procesul de educare si de invatare? Cu ce au gresit niste copii care fix acum invata deprinderile si motivatiile mersului la scoala? Cum ii explic eu copilului meu de 6 si celuilat de 5 ani ca el nu merge maine la scoala, dar vecinul lui merge? Ce sa fac? Sa dau vina pe invatator sau educator? Sa il fac dusmanul copilului? Sa ii zic ca din cauza lui copilul meu nu va invata sa scrie sau sa citeasca si nu isi va vedea colegii? Este obligatorie vaccinarea? Nu! Atunci de ce folosesti aceste masuri de pedeapsa asupra noastra, cadre didactice, parinti si copii?

Citește și: DILEMA avocatului Gheorghe Piperea: CÂND au timp medicii ATI să stea pe Facebook-ul pacienților antivacciniști care mor?

De ce nu ati anuntat aceste masuri in urma cu 2 saptamani, inainte de vacanta, astfel incat cine voia sa se vaccineze dintre cadrele didactice, sa aiba si timp sa o faca? E normal sa aflam vineri seara ca, de luni, aproape jumate din scolile din Romania vor functiona online? Cu ce drept va bateti joc, totusi, de soarta acestor copii? N-ati vrut decat sa aruncati pisica neagra in comunitatea parinti-scoala, sa ne spalam noi pe cap cu ceea ce n-ati fost in stare sa reglementati intr-un an si jumatate! Nu v-ati asumat nicio decizie si ne-ati lasat pe noi sa ne razboim cu nevaccinatii din scoli! Domnilor, aveti pe constiinta o intreaga generatie de elevi care nu a inteles nimic din ultimii 2 ani! In unele localitati cu indice de 15 la mie incepe scoala fizic, de exemplu, iar in localitati cu 8 la mie se sta acasa, pt ca nu s-au vaccinat inca 2 sau 3 cadre didactice dintr-o scoala comunala! Este normal? Este logic? Este moral? Si pentru ce perioada va functiona aceasta hotarare de Guvern? Daca nu vor sa se vaccineze unele cadre didactice, din varii motive, niciodata, ne tineti in online pana la vacanta mare? Va intreb ca un parinte, fiica de cadru didactic vaccinat, si el, cu doza 3, dar care se gandeste doar la asta: cu ce au gresit copiii nostri ca sa plateasca pentru toata lipsa voastra de competenta?", scrie Mirela Vaida pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.