Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mișcare-surpriză pe scena politică: Actrița noii generații, Lorena Luchian, face pasul spre politica mare alături de Partidul Republican

lorena luchian

Tănăra actriță Lorena Luchian face pasul în politica de vârf și va conduce organizația de București a Partidului Republican, a anunțat, luni, liderul formațiunii, Alexandru Coita.

"Partidul Republican este singurul proiect politic deschis tinerilor în mod real. Tineri care s-au săturat să trăiască după regulile altora, care au curajul să spună lucrurilor pe nume, să spună adevărul. Noi le valorificăm întregul potențial, îi promovăm și îi ascultăm, pentru că le recunoaștem forța în schimbarea României”, a subliniat Alexandru Coita.

"Profesorul meu de actorie, spunea mereu: «scena e bună când văd adevărul din ea». Probabil că mult-distinșii noștri politicieni au asumat, în neștiință de cauză, că sintagma «viața e un teatru», presupune îmbrăcarea unor caractere nesincere și purtarea unor măști și au transportat-o și în viața politică, în scena politică și, desigur, în viața noastră, a tuturor. Combustibilul unei bune funcționări este și va fi întotdeauna adevărul. Avem nevoie ca oameni sinceri și curați care nu au fost rigidizați de purtările vechi și înrădăcinate atât de adânc, de generații încoace, în clasa politică româneasca, să fie auziți, să fie integrați, să primească atenția și creditele cuvenite”, este mesajul Lorenei Luchian.

Noul șef al organizației de București a Partidului Republican a lansat și o invitație tuturor tinerilor valoroși de a se alătura proiectului.

"Sper ca participarea mea în proiectul Partidului Republican să atragă și să încurajeze tinerii performanți, tinerii artiști, tinerii antreprenori, tinerii care au confirmat deja în domeniile lor de activitate să își facă vocea auzită, să se implice în schimbare și să aibă curajul să spună «Noi suntem viitorul acestei țări», a subliniat Lorena Luchian.

“Cred în spiritul Bucureștiului și în oamenii săi. Capitala nu trebuie să fie un oraș în care să locuim doar din obligație, ci din plăcere. Cred că Bucureștiul nostru nu mai trebuie să fie doar micul Paris, ci marele București “, a adăugat Lorena Luchian.

Lorena Lucian este licențiată în Drept și Actorie și este colaboratoare a unor mari teatre - Teatrul Național Bucureșit, Teatrul Evreiesc, Teatrul Apollo, Teatrul Metropolis. De asemenea, este un exponent al mișcării teatrale independente din România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.