Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mișcări de trupe la Soledar: forțele ucrainene recunosc avansul rușilor în patru direcții

The Japan news
soledar ucraina lupte

Luptele grele pentru Soledar continuă, unde soldații ucraineni susțin că resping atacurile rusești, însă admit că forțele Rusiei avansează în alte patru direcții, transmite Statul Major general al Forțelor Armate ale Ucrainei în ultima informare de la ora 18.00, lansată sâmbătă.

"Inamicul nu-și abandonează intențiile de a captura complet regiunea Donețk. În acest scop, își concentrează principalele eforturi asupra acțiunilor ofensive în direcția Bakhmut. Luptele grele pentru Soledar continuă. Soldații noștri resping atacurile inamice non-stop. Ocupanții suferă pierderi grele. De asemenea, inamicul desfășoară o ofensivă în direcțiile Limansky, Avdiivka și Novopavlovsky. Încearcă să îmbunătățească situația tactică în direcția Kupyansk și se apără în direcția Zaporijjei și Kherson", se arată în comunicat, relatează presa de la Kiev.

De asemenea, se raportează că Republica Belarus continuă să „ia parte la agresiunea rusă împotriva statului nostru”, oferind teritoriul și spațiul său aerian pentru atacuri aeriene, precum și muniție și mijloace materiale și tehnice.

Informațiile apar în contextul în care Federația Rusă a lansat un atac puternic cu rachete asupra Ucrainei, sâmbătă, 14 ianuarie.


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.