Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mişcări de ULTIMĂ ORĂ în servicii. 'Acoperiţii SRI, schimbaţi cu cei de la Doi ş’un sfert' (presă)

facebook.com
sri informatori secret intuneric negocieri

Mutări de ultimă oră în servicii: ofiţeri ai SRI din instituţii vitale ale statului ar fi fost înlocuiţi cu lucrători din cadrul Diviziunii de Operaţiuni Regionale a Departamentul de Informații și Protecție Internă, scriu cei de la Naţional.

Citeşte şi: INS, semnal de ALARMĂ: îmbătrânirea demografică s-a ACCENTUAT

"(...) In ultimele zile fiind „ejectati“ din institutii vitale ale statului puzderie de „functionari“ si chiar demnitari recunoscuti in sistem si nu doar drept ofiteri acoperiti ai Servicului Roman de Informatii. (...) Noile „tinere sperante“ promovate de la varful PSD sunt de fapt „cutre batrane“ in ale jocului subteran, provenind din randurile Diviziunii de Operatiuni Regionale din cadrul „Doi s’un sfert“. Iar cum Diviziunea de Operatiuni Regionale este codificarea interna pentru structura responsabila de efectuarea de operatiuni sub acoperire, iata ca meciul dintre SRI si „Doi s’un sfert“ se incinge acum mai mult decat oricand.", scrie jurnalistul Cătălin Tache.

Citeşte şi: Mişcările SECRETE din spatele AMÂNĂRII şedinţei CSM

"Voci din sistem sustin ca, prin aceasta miscare de „aratare a pisicii“, s-ar putea redefini „campul tactic“ din Justitie si nu doar. Pentru ca nou numitii pe functii au si ei „memoriile“ lor. Plus setea de razbunare fata de cei care i-au umilit in ultimii ani.", mai scrie jurnalistul.

Jurnalistul susţine însă că astfel de mutări nu sunt de ieri, de azi.

"(...)„acoperitii“ Serviciului Roman de Informatii au reusit sa penetreze nenumarate alte structuri, tocmai dupa ce le-au anihiliat acestora Directiile de operatiuni sub acoperire. Ai caror membri au fost, in cele mai multe randuri, obligati fie sa paraseasca chiar respectivele structuri, plecand in „exil“, detasati pe la alte institutii, fie s-au trezit la comanda chiar cu „acoperitii“ SRI-ului sau ai altor servicii.", scrie Cătălin Tache.

Citeşte şi: E OFICIAL! România, transfer MASIV de tehnologie americană-FOTO .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.