Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mister la Kremlin - Dimitri Peskov susține că nu știe unde sunt americanii capturați în Donbas

vestidinrusia.ro
Dmitri Peskov

Rusia nu este la curent cu locul în care sunt ţinuţi cei doi cetăţeni americani luaţi prizonieri în Ucraina şi nici cine va judeca cazul lor, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Kremlinului Dmitri Peskov, pentru CNN.

”Nu ştiu unde sunt ţinuţi şi cine îi va judeca. Însă singurul lucru care este de la sine înţeles este că vor fi urmăriţi penal şi vor merge în instanţă”, a spus Dmitri Peskov, într-un mesaj vocal.

Potrivit presei de stat ruse, cei doi voluntari americani care luptă pentru Ucraina sunt ţinuţi în detenţie de separatiştii pro-ruşi din Republica Populară Doneţk, după ce au fost luaţi prizonieri săptămâna trecută.

Cetăţenii americani Alexander John-Robert Drueke, în vârstă de 39 de ani, din Tuscaloosa, Alabama, şi Andy Tai Ngoc Huynh, în vârstă de 27 de ani, din Hartselle, Alabama, au fost intervievaţi de postul rusesc RT într-un centru de detenţie din aşa-numita Republică Populară Doneţk pe 17 iunie, potrivit RT.

Cei doi americani au dispărut pe 9 iunie în timpul unei bătălii la nord de Harkov şi au existat temeri că ar fi putut fi luaţi prizonieri de forţele ruse, potrivit familiilor lor şi a unui coleg de luptă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.