Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Misteriosul zbor al unei aeronave românești la Kabul - O companie aeriană a extras în secret mai multe persoane din Afganistan

star east

Un site specializat în știri despre cursele aeriene a anunțat că o companie aeriană cu sediul în București a evacuat, duminică, mai mulți cetățeni români din Afganistan.

Potrivit site-ului Boarding Pass, este vorba de compania Star East Airlines, înființată în anul 2017, și care are o flotă formată din două avioane. Unulș dintre ele a participat la evacuarea unor români, însă nu există informații despre identitatea cetățenilor scoși din teatrul de război.

Potrivit Flight Radar, avionul Airbus 320A al Star East Airlines a zburat de la București spre Cairo, apoi la Istanbul și în Bahrein, pe aeroportul civil, de unde a continuat deplasarea spre Kabul. După ce românii din Kabul au urcat la bord, aparatul a plecat spre Bahrein, însă de data aceasta a aterizat pe aeroportul militar.

Potrivit datelor de pe site-ul companiei, Star East Arlines are sediul pe strada Gârlei nr 1, în București și mai are în proprietate un avion Boeing 737.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.