Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mitică Dragomir tună și fulgeră: 'Au încercat să mă implice și pe mine'

ziuanews.ro
mitica dragomir

La începutul lunii mai, Mitică Dragomir a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile de către procurorii DNA, în dosarul în care este acuzat că a luat mită trei milioane de euro de la șefii RCS&RDS. Invitat la B1 Tv, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a vorbit despre ultimul dosar de corupție în care este implicat, cel privind drepturile de difuzare a meciurilor din Liga 1, afirmând că este prins într-o luptă între trustul Antena și grupul RCS-RDS.

Crin Antonescu demontează un zvon despre negocieri SECRETE în PNL: Este o mizerie!

"Aici a fost o luptă între două trusturi de presă puternice în care au încercat să mă implice și pe mine. Șeful ANAF-ului Șerban Pop, care era un apropriat al domnului Ponta, pus de domnul Ponta acolo, să nu mai spun că am înțeles că sunt și neamuri, a trimis o echipă de control la o firmă a mea și vine directoarea economică de firmă la mine și îmi spune că ăștia trei mi-au cerut 5000 de euro și doi ani nu mai trec pe la firmă", a afirmat fostul președinte LPF.

Dumitru Dragomir a afirmat că a refuzat să le dea mită pentru că îi era frică și în același timp nici nu avea nimic ilegal de ascuns.

"Acest Pop era pus de Antene ca să mă agațe pe mine să pot să dau declarații împotriva ăstora de la RCS-RDS pe care nu i-am văzut de 3 ori în viața mea. Nu am băut odată o cafea cu ei. A venit Oprea o dată la mine în birou și m-a jignit de față cu vreo 7-8 oameni, am luat un scaun l-am alergat pe scări în jos", a dezvăluit Dragomir.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.