Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mitropolitul Teofan, mesaj de Anul Nou: 'Anul care se apropie să fie un răstimp de mai mult curaj, de mai multă apropiere de Dumnezeu'

ÎPS Teofan

În mesajul de Anul Nou, Mitropolitul Teofan al Moldovei şi Bucovinei a îndemnat la mai multă apropiere de Dumnezeu. El a recomandat să avem mai multă nădejde că Dumnezeu nu ne lasă şi că Maica Domnului nu ne părăseşte.

Nu a uitat nici de sănătatea proprie şi a celor din jurul nostru. Sănătatea este scumpă şi importantă, a spus ierarhul, potrivit basilica.ro.

Citește și: Marius Pieleanu: Conducerea PSD are o mare problemă

Text integral:

Bucurie sfântă, un sfârşit de an binecuvântat, iar anul care se apropie să fie un răstimp de mai mult curaj, de mai multă apropiere de Dumnezeu, de mai multă înţelegere a slăbiciunii proprii şi a celorlalţi.

Să ne dăruiască Dumnezeu putere ca zilele anului următor, zile bune sau mai puţin bune, să fie trăite de noi, de Biserică, de familie, de parohia noastră, de mănăstirea noastră, de ţară, de lume, să fie trăite cu mai multă determinare în adevărul că Dumnezeu nu ne lasă, că Maica Domnului nu ne părăseşte.

Rugăciunile sfinţilor sunt pavăza noastră. Este necesar şi pentru noi şi în zilele anului care vine să fim mai aproape unii de alţii, să ne îngrijim pentru sănătatea proprie, că este scumpă şi importantă. Şi de sănătatea proprie şi de ocrotirea celor din jurul nostru.

Şi nădăjduim în mila Domnului, că aşa cum ne-a ajutat şi, iată, am ajuns la sărbătoarea Crăciunului, la sfârşitul anului 2020, vom avea parte de tărie sufletească pentru a învinge şi valurile şi vânturile care vor fi şi în anul 2021 şi poate ne vom bucura şi de clipe de sănătate, de mângâiere, de bucurie şi de pace.

Fie una sau alta, numele Domnului să fie binecuvântat şi azi şi mâine şi în veci de veci. Amin.

Sărbători fericite, frumoase cu sănătate şi un an nou cu bucurie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.