Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MMAP pune în dezbatere un HG de importanţă naţională în domeniul gazelor naturale

teren agricol

MMAP supune dezbaterii publice proiectul de HG privind aprobarea ocupării temporare a terenului în suprafaţă de 2,0083 ha din fondul forestier naţional, de către Societatea Națională de Transport Gaze Naturale ”Transgaz” SA, pentru proiectul de importanţă naţională în domeniul gazelor naturale „Conductă de transport gaze naturale Țărmul Mării Negre – Podișor”

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor (MMAP) supune dezbaterii publice proiectul de Hotărâre de Guvern privind aprobarea ocupării temporare a terenului în suprafaţă de 2,0083 ha din fondul forestier naţional, de către Societatea Națională de Transport Gaze Naturale ”Transgaz” SA, pentru proiectul de importanţă naţională în domeniul gazelor naturale „Conductă de transport gaze naturale Țărmul Mării Negre – Podișor”.

Citește și: În premieră, Nelu Tătaru anunță CÂND începe școala: Cum trebuie să fie echipați profesorii și elevii

Promovarea prezentului proiect de act normativ are drept scop aprobarea ocupării temporare din fondul forestier naţional, a terenului în suprafaţă de 2,0083 ha, în vederea realizării proiectului de importanţă naţională în domeniul gazelor naturale „Conductă de transport gaze naturale Țărmul Mării Negre – Podișor”.

Ocuparea temporară a terenului forestier în suprafață de 2,0083 ha se emite pe toată durata de execuţie şi existenţă în fondul forestier naţional a obiectivului „Conductă de transport gaze naturale Țărmul Mării Negre – Podișor”. Terenul forestier se consideră ocupat temporar pe toată durata de execuție și existență a obiectivului în fondul forestier național, conform art. 18 alin. (1) din Legea nr. 185/2016.

Ocuparea temporară a terenului forestier se face cu defrişarea vegetaţiei forestiere, conform Acordului de mediu nr. 1/10.05.2018, emis de către Agenţia Națională pentru Protecţia Mediului.

Mai multe detalii despre HG le găsiți aici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.