Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moarte îngrozitoare: un bărbat a fost accidentat mortal de un copac

pompieri smurd inecat

Un bărbat de 45 de ani şi-a pierdut viaţa, marţi, după ce a fost accidentat de un copac într-o zonă forestieră greu accesibilă de la poalele Munţilor Călimani, între localităţile Monor şi Batoş, potrivit datelor comunicate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud, informează Agerpres.

Spre locul intervenţiei au fost mobilizate un echipaj de pompieri cu şenilată, un echipaj al Ambulanţei, o echipă Salvamont, precum şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din comuna Monor.

Bărbatul a fost găsit în stop cardio-respirator de către echipajele de intervenţie şi nu a răspuns manevrelor de resuscitare, motiv pentru care a fost declarat decesul la locul evenimentului.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili exact împrejurările în care bărbatul şi-a pierdut viaţa, în cadrul unui dosar pentru ucidere din culpă.

Citește și: Cuvintele Patriarhului Daniel despre căderea regimului s-au adeverit! Ludovic Orban a pierdut puterea: 'Dumnezeu nu se lasă batjocorit!'

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb, a precizat, pentru AGERPRES, că bărbatul decedat era din comuna Monor şi era însoţit de un altul de 40 de ani.

Cei doi s-au deplasat în pădure cu un tractor, pentru a extrage un arbore, moment în care cel de 45 de ani a fost lovit de copac în zona capului, cauzându-i decesul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.