Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mobilizare de forţe după ce doi tineri s-au rătăcit într-o pădure

www.agerpres.ro
autospecială pompieri ISU

Doi tineri care s-au rătăcit într-o pădure din judeţul Botoşani au solicitat sprijinul autorităţilor, ei fiind găsiţi în noaptea de duminică spre luni, după patru ore de la începerea căutărilor, starea lor de sănătate fiind bună.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, doi tineri de 21 şi 23 de ani s-au rătăcit într-o pădure din satul Teioasa, oraşul Darabani şi au avut nevoie de sprijinul autorităţilor pentru a ajunge acasă.

Ei au ieşit la iarbă verde duminică după amiază şi s-au oprit într-o poieniţă, la aproxiamtiv cinci kilometri de drumul de acces în pădure. Spre seară ei au vrut să se întoarcă acasă, însă autoturismul a derapat şi a rămas împotmolit în noroi.

Autorităţile au fost sesizate duminică, după ora 23.00. La faţa locului s-au deplasat pompieri, poliţişti, poliţişti de frontieră, jandarmi, precum şi pompieri voluntari din Darabani. La patru ore de la începerea acţiunii de căutare, cei doi tineri au fost găsiţi, fiind în afara oricărui pericol.

Misiunea echipelor de intervenţie a fost îngreunată de faptul că tinerii nu aveau semnal la telefon, terenul era accidentat şi vizibilitatea redusă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.