Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mobilizare generală la ANAF: Toate resursele în operaţiunea 'Revelion 2016'

ANAF

Dupã finalizarea primei etape a operațiunii "Cristal" și pânã la reluarea acesteia, la începutul lui 2016, conducerea ANAF a decis ca toate resursele operative și materiale implicate în verificarea centrelor engros din toatã țarã sã fie relocate în cadrul unei noi operațiuni denumitã "Revelion 2016".

Astfel, potrivit unui comunicat al instituţiei, în intervalul 31 decembrie 2015 - 5 ianuarie 2016, inspectorii antifraudã vor controla, la nivelul întregii țãri, localurile care organizeazã petreceri de revelion.

În cadrul acestei operațiuni se urmãrește verificarea modului în care operatorii economici au înregistrat sumele încasate pentru pachetele de revelion vândute, precum și încasãrile din seara de revelion care nu au fost prinse în pachetele respective, precizează ANAF.

Potrivit sursei citate, acțiunea se bazeazã pe monitorizarea ofertelor organizatorilor. În etapa de predocumentare, pe baza datelor din surse deschise și proprii legate de capacitatea localurilor, numãrul pachetelor oferite la vânzare, cuantumul aprovizionãrilor și înregistrarea acestora în evidențele contabile, s-a alcãtuit profilul de risc și eșantionul de verificat.

Vezi şi: Operațiunea 'Cristal' face ravagii. Asalt la finul lui Oprea

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.