Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mobilizare împotriva certificatului verde COVID-19: Se anunță protest în Piața Victoria, în timpul ședinței de guvern

gov.ro
Guvernul României, Palatul Victoria

Intenția Guvernului de a introduce prin HG obligativitatea certificatului verde COVID-19 pentru acces la anumite activități stârnește frământări sociale. Vineri, chiar în timpul anunțatei ședințe de guvern, în Piața Victoriei va avea loc un protest. Un eveniment „Protest împotriva pașaportului verde COVID” a fost creat pe Facebook, pentru mobilizarea la acțiunea împotriva „dictaturii medicale”.

„Începând de mâine intrăm într-o nouă etapă a dictaturii medicale: accesul cetățenilor va fi restricționat treptat, inițial la magazine și servicii, la marile evenimente de familie (nunți, botezuri), iar anumite categorii profesionale (medici și asistenți medicali, profesori, polițiști, pompieri, funcționari publici) vor fi vaccinate ca vitele, în masă.

Indiferent de problemele medicale, de contraindicațiile la acest ser genetic, chiar dacă au trecut prin boală și au imunitate celulară - care este de zeci de ori mai eficiență decât vaccinul.

Va fi restrâns dreptul la mișcare în localitate și în țară, de a folosi transportul în comun, trenurile și avioanele.

Statul român, captiv intereselor globaliste, produce o discriminare majoră și o falie în corpul social: din măsurile anti-democratice rezultă cetățeni de rang inferior, care sunt lipsiți de drepturi și libertăți. Se va implementa, pe model chinezesc, scorul social, care permite statului să-și țină cetățenii cumințiți în țarcuri electronice.

Dacă nu ne vom opune acum și acest tip de "pașaport covid" intră în practică, libertatea câștigată cu preț de sânge în decembrie 1989 va fi un scurt pasaj dintr-o istorie care se va scufunda complet într-un totalitarism lipsit de fisuri.

Totul depinde de noi, de răspunsul pe care-l vom da dintru început la aceste provocări majore.

Riposta noastră trebuie să fie proporțională cu măsurile iraționale care vor transforma oamenii liberi în sclavi a căror singură preocupare va fi supraviețuirea”, se arată în apelul organizatorilor protestului.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a aprobat joi hotărârea prin care se introduce certificatul verde COVID-19 dacă rata de infectare trece de 3 la mie, dar nu depășește pragul de 6. Astfel, activitatea restaurantelor, cinematografelor, instituțiilor de spectacole nu va fi închisă, iar desfășurarea evenimentelor cum ar fi nunțile sau botezurile va fi permisă dacă participanții sunt vaccinați, testați sau trecuți prin boală. Decizia CNSU trebuie aprobată prin hotărâre de Guvern. O ședință a guvernului este programată pentru vineri după-amiază.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.