Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mobilizare la PSD, pentru 'rotativă': Ciolacu i-a convocat pe liderii județeni în Kiseleff (surse)

Inquam Photos / Octav Ganea
sediu psd kiseleff

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, i-a convocat pe liderii județeni ai partidului pentru consultări în privința rotativei guvernamentale, au declarat pentru Mediafax surse social-democtrate. Întâlnirea va avea loc duminică, de la ora 12.00.

„Marcel i-a chemat pe toți liderii de filiale pentru consultări în privința rotativei guvernamentale. Întâlnirea va avea loc duminică, de la ora 12.00. Nu știu dacă în Kiseleff (sediul central al partidului - n.r.) sau în altă parte”, au declarat pentru MEDIAFAX surse din conducerea PSDU.

De asemenea, potrivit surselor stiripesurse.ro, parlamentarilor PSD li s-a pus în vedere să se afle în București săptămâna viitoare, pentru un eventual vot de învestire a noului guvern.

„Rotativa”, amânată de greva din educație

Potrivit protocolului coaliției de guvernare, rotativa guvernamentală ar fi trebuit să aibă loc pe 25 mai, când Marcel Ciolacu urma să preia mandatul de premier, însă negocierile au fost suspendate până la încheierea grevei profesorilor.

Negocierile politice pentru rotație vor fi finalizate cât de curând și se va trece la treabă, spune Klaus Iohannis, întrebat dacă rotativa guvernamentală va avea loc.

„Rotația se va produce, dar toți au înțeles că nu se poate rezolva și negocierea acestei greve, care se dovedește a foi foarte dificilă din multe motive, și rotația în același tuimp. dar clasa politică a înțeles solicitările dascălilor, guvernul a înțeles, coaliția a înțeles, a acționat. Negocierile politice pentru rotație vor fi finalizate cât de curând și se va trece la treabă”, spunea pe 1 iunie șeful statului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.