Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mobilizare pro-Trump: Sute de IT-işti analizează datele alegerilor din SUA. Anomalii majore descoperite în Pennsylvania

Sarah Grillo/Axios
alegeri sua

Sute de voluntari IT din SUA s-au unit pentru a ajuta campania Trump. Aceştia au identificat deja mii de discrepanțe în voturile din Pennsylvania.

Potrivit The Epich Times, peste 20.000 de buletine de vot din Pennsylvania au date de returnare imposibile și alte peste 80.000 au date de returnare care ridică întrebări, potrivit analizei bazei de date electorale a statului.

Peste 51.000 de buletine de vot au fost marcate ca returnate la doar o zi după ce au fost trimise - o viteză extraordinară, având în vedere termenele de livrare ale Serviciului Poștal al SUA (USPS), în timp ce aproape 35.000 au fost returnate în aceeași zi în care au fost expediate prin poștă. Alte peste 23.000 au o dată de returnare mai devreme decât data de expediere. Peste 9.000 nu au o dată de expedire.

Registrele electorale ale statului sunt examinate în timp ce președintele Donald Trump contestă rezultatele alegerilor prezidențiale din Pennsylvania și din alte state în care adversarul său, fostul vicepreședinte Joe Biden, deține un avans minor. Campania Trump susține că au fost numărate buletinele de vot invalide pentru democrați și că voturile valabile pentru republicani au fost aruncate.

Analiza datelor disponibile publicului a fost realizată de un cercetător care le-a prezentat mai întâi la ediția în limba chineză a The Epoch Times. Cercetătorul, care a vorbit sub protecţia anonimatului, a spus că s-a consultat pe această temă cu mai mulți ingineri de teren ai USPS, care au spus că datele de returnare afișate în baza de date sunt „imposibile”.

Ceea ce este încă nespus este că sute de profesioniști IT din întreaga țară s-au unit pentru a parcurge datele alegătorilor, pentru a găsi anomalii și probleme care indică fraude. Un grup a descoperit modul în care voturile sunt trecute de la Trump la Biden. În plus față de acești specialiști, alții examinează buletinele de vot și legile specifice pentru a se asigura că au fost alegeri legitime fără fraude.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.