Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Modelul produs de Ford la Craiova este cel mai bune vândut la nivel european: Puma a întrecut toate așteptările

www.ford.ro
ford puma

Puma a înregistrat în primul semestru al acestui an aproape 83.300 de unităţi vândute la nivel european, cu aproape 47.000 de unităţi peste perioada similară din 2020, arată Mediafax.

Ford Puma a încheiat primul se­mes­tru al acestui an pe prima po­ziţie în topul celor mai bine vân­dute automobile Ford la nivel european, potrivit datelor Ford Europa, citate de Ziarul Financiar, ceea ce înseamnă că şi uzina de la Craiova a fost printre cele care au livrat cele mai multe automobile.

Puma a înregistrat în primul semestru al acestui an aproape 83.300 de unităţi vândute la nivel european, cu aproape 47.000 de uni­tăţi peste perioada similară din 2020.

Creşte­rea vine şi în condiţiile în care producţia abia ac­celera în primul trimestru din 2020, iar lu­nile martie, aprilie şi mai din 2020 au fost puternic afectate de opririle de producţie din timpul pandemiei. Mai mult, structura de vân­zări a Ford s-a schimbat la nivel european.

Vezi și: Românii cumpără în continuare mașini din străinătate: vânzările au explodat în primele șase luni din 2021 (analiză)

În întreg anul 2020 cel mai bine vândute modele erau Focus cu 172.500 de unităţi, în scădere cu 50.000 de maşini, urmat de Fiesta cu peste 155.000 de unităţi, în scădere însă cu 72.000 de unităţi faţă de 2019. Puma era abia pe locul al treilea în 2020 cu circa 118.000 de unităţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.