Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Modelul tricourilor jucătorilor echipei italiene Pescara, opera unui copil de 6 ani

Clubul italian de fotbal Pescara (Serie B) a anunţat că noul model al tricourilor fotbaliştilor echipei aparţine unui băiat de doar 6 ani, care a câştigat un concurs organizat de oficialii grupării, scrie BBC potrivit Agerpres.

Conform sursei, este vorba despre Luigi D'Agostino care a proiectat un design considerat a fi cel mai reprezentativ de juriul desemnat în acest sens.

Iniţiativa conducerii clubului profesionist de fotbal a avut menirea de a uşura perioada de izolare cauzată de pandemia de coronavirus, oferind posibilitatea copiilor şi tinerilor să fie creativi şi să trimită propriile modele de tricouri pe adresa clubului.

Sub genericul ''Daţi o lovitură virusului Covid-19'', participanţii şi-au putut exprima ideile inovatoare în materie de design vestimentar, însă câştigător a fost desemnat proiectul micuţului Luigi D'Agostino, care reprezintă un delfin ce sare din apele mării şi loveşte cu botul o minge de fotbal.

Firma Errea, care va confecţiona echipamentul sportiv, l-a invitat pe băiat să petreacă o zi specială la sediul său din Parma, atunci când vor ieşi de pe linia de producţie primele kituri.

Pescara Calcio 1936, echipă a oraşului cu acelaşi nume aflat la marea Adriatică, a evoluat şapte sezoane în Serie A, iar acum se află pe locul 14 (din 20) în Serie B.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.