Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Modificarea legilor Justiţiei a fost abordată în întâlnirea dintre Adrian Ţuţuianu şi reprezentanţi ai Ministerului Justiţiei din Croaţia

paginadepolitica.ro
adrian tutuianu

Modificarea legilor Justiţiei, a Codurilor penale, reglementări în domeniul securităţii naţionale şi funcţionarea serviciilor secrete sunt temele abordate, luni, în întâlnirea vicepreşedintelui Senatului Adrian Ţuţuianu cu membrii delegaţiei Ministerului Justiţiei din Croaţia.

Potrivit unui comunicat al Senatului transmis, luni, Agerpres, delegaţia Ministerului Justiţiei din Croaţia a fost condusă de Drazen Bosnjakovic, ministrul Justiţiei, la întâlnire participând şi Davor Vidis, ambasadorul acestei ţări la Bucureşti, şi reprezentanţi ai Ministerului de Justiţie din România.

"Discuţiile purtate au vizat câteva subiecte de interes ale agendei publice din România, respectiv modificarea legilor Justiţiei, modificarea Codului penal, Codului de procedură penală şi a Codului civil, precum şi reglementările privind domeniul securităţii naţionale şi a funcţionării serviciilor de informaţii. În acest context, vicepreşedintele Senatului Adrian Ţuţuianu a subliniat faptul că scopul modificărilor aduse legilor Justiţiei nu numai că nu încalcă independenţa acesteia, dar vor conduce la întărirea ei, la consolidarea rolului Consiliului Superior al Magistraturii privit în cheia de garant al justiţiei. De asemenea, a fost făcută şi o scurtă prezentare a sistemelor şi procedurilor parlamentare, precum şi a administraţiei publice centrale şi locale din cele două ţări", se arată în comunicatul citat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.