Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moment emoționant pentru Joe Biden: lacrimi la întâlnirea cu preotul care i-a fost alături fiului său înainte de a se stinge

bbc.com
biden lacrimi

Joe Biden a izbucnit în lacrimi în ultima zi a călătoriei sale de patru zile în Irlanda, după o întâlnire întâmplătoare cu preotul care a fost alături de fiul său Beau înainte de a muri, în 2015, relatează The Guardian, citat de news.ro.

Părintele Richard Gibbons, preot paroh al la Sanctuarul Maicii Domnului din Knock, a declarat că părintele Frank O’Grady – cel care a fost la căpătâiul lui Beau Biden la moartea acestuia – s-a mutat la Knock, ceea ce a dus la o întâlnire neplanificată cu preşedintele SUA.

„S-a întâmplat – şi a fost oarecum spontan – s-a întâmplat să avem, lucrând la altarul de aici, pe capelanul care i-a fost alături fiului său în Statele Unite”, a afirmat preotul. .

„Absolut extraordinar, şi nici măcar nu ştiam asta, nu ştiam asta până când a venit preşedintele. A râs, a plâns, puteai să (vezi) cât de profund a simţit şi a însemnat totul pentru el. A fost o după-amiază extraordinară. Nu o voi uita, pot să vă spun că a fost cu totul altceva”, a declarat el pentru BBC.

Invitație la Casa Albă

Biden l-a invitat la Casa Albă la următoarea sa vizită în Statele Unite, conform declaraţiilor lui O’Grady.

Preşedintele a relatat mai târziu că a fost profund afectat de întâlnire. „A fost incredibil să-l văd”, a spus Biden în timpul discursului său final în Irlanda, conform The Washington Post.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.