Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mohamed Salah a înscris un gol direct din corner în meciul câştigat de naţionala Egiptului, în preliminariile Cupei Africii pe Naţiuni

www.digisport.ro
Mohamed Salah Liverpool

Mohamed Salah a înscris un gol direct din corner în meciul câştigat de naţionala Egiptului, vineri, cu scorul de 4-1, în faţa reprezentativei din eSwatini, în preliminariile Cupei Africii pe Naţiuni, scrie Mediafax.

Golgheterul sezonului precedent din Premier League a marcat în ultima partidă jucată de Egipt în Cupa Naţiunilor, împotriva reprezentativei statului Eswatini, scor 4-1.

La pauză, Egiptul conducea cu 4-0, iar mijlocaşul cormoranilor a marcat golul partidei, în minutul 45, direct din corner, stabilind scorul primei părţi.

Citește și: Edi Iordănescu: 'Trebuie să-i laudăm pe băieţi, însă să nu facem greşeala să ne pierdem toţi controlul să transformăm totul într-o euforie fără limite'

Ulterior, în minutul 89, jucătorul echipei Liverpool a părăsit terenul, accidentat.

După acest meci, Egipt este pe primul loc în Grupa J, cu şase puncte, la egalitate cu Tunisia, dar cu un golaveraj impresionant după primele două partide, 10-2. Eswatini şi Niger completează grupa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.