Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Edi Iordănescu: 'Trebuie să-i laudăm pe băieţi, însă să nu facem greşeala să ne pierdem toţi controlul să transformăm totul într-o euforie fără limite'

www.agerpres.ro
Edi Iordănescu

Antrenorul Edi Iordănescu a transmis un mesaj de susţinere după ce naţionala Under 21 a României a învins Ţara Galilor, 2-0, şi e foarte aproape de calificarea la Campionatul European, dar şi un avertisment, scrie Mediafax.

“Trebuie să-i laudăm pe băieţi, să ne bucurăm alături de ei, sunt sentimente normale care trebuiesc consumate, însă să-i ajutăm să îi îndrumăm, să îi echilibrăm şi să nu facem greşeala să ne pierdem toţi controlul să transformăm totul într-o euforie fără limite, iar la primul insucces să îi punem la zid din nou. Tipic nouă. Băieţii sunt încă în perioada de formare, urmează paşi importanţi în continuare în dezvoltarea lor, iar ca să ajungem să ne mândrim în viitor cu ei la nivel de primă reprezentativă, trebuie să îi inconjurăm cu căldură şi echilibru!! Felicitări băieţilor, felicitări lui Isăilă şi Rădoi, pentru munca depusă, doi antrenori tineri şi sigur cu un viitor frumos şi felicitări şi Federatiei pentru că trebuie să avem tăria să apreciem şi lucrurile foarte bune făcute, nu doar să condamnăm mereu şi când e cazul şi când nu este! Hai România!!”, a scris Edi Iordănescu, pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Trafic restricționat, sâmbătă şi duminică, în Capitală, pentru desfăşurarea Maratonului Internaţional Bucureşti

România este lider în clasament, cu 21 de puncte, Portugalia este pe doi, cu 19 puncte, iar Bosnia pe trei, cu 18 puncte. Ţara Galilor este pe poziţia a patra, 10 puncte, la egalitate cu Elveţia, locul 5. Ultima în grupă e adversara României din ultima etapă, Liechtenstein, care a pierdut până acum toate meciurile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.