Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mohamed Salah şi-a reiterat intenţia de a continua la FC Liverpool şi a asigurat că nu are pretenţii exagerate pentru prelungirea înţelegerii

www.digisport.ro
Mohamed Salah Liverpool

Atacantul egiptean Mohamed Salah şi-a reiterat intenţia de a continua la FC Liverpool şi a asigurat că nu are pretenţii exagerate pentru prelungirea înţelegerii sale cu gruparea din Premier League, informează EFE, citat de Agerpres.

Starul fotbalului egiptean, care participă în prezent la Cupa Africii pe Naţiuni cu selecţionata ţării sale, îşi încheie contractul cu "cormoranii" peste un an şi jumătate şi, după luni de zvonuri, nu şi-a reînnoit încă acordul cu actualul său club.

"Vreau să rămân, dar nu este ceva care se află în mâinile mele. Depinde de ei. Cei de acolo ştiu ce îmi doresc eu. Nu cer nimic nebunesc", a declarat Salah într-un interviu acordat revistei GQ.

"Sunt aici de cinci ani. Cunosc foarte bine clubul, îi iubesc pe fani, iar ei mă iubesc. Dar acum totul este în mâinile consiliului de administraţie", a adăugat el.

Mohamed Salah, cel mai bun marcator din Premier League, cu 16 goluri, a disputat 25 de partide în acest sezon şi a înscris în total 23 de goluri în toate competiţiile, oferind totodată nouă pase decisive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.